trött och deprimerad

 
Det är nog inte bara jag som påverkas negativt av höstvädret (och då menar jag det äckligt kalla vädret som bara kommer med förkyklningar och elände)..?
 
Jag har varit så himla trött hela dagen, med FÖR mycket humörsvängningar. Först var jag ledsen för att det var dåligt väder och för att jag vaknade med halsont.. (Damn you förkylningar!!!) Sen blev jag sjukt deprimerad för att jag var för trött för att gå ut och ta vara på solen när den väl dök upp. Och sen blev jag irriterad för att jag var tvungen att gå och handla (självklart då solen redan var borta, och det var kallt).. Nej, jag har inte kunnat bestämma mig för hur jag velat ha det idag..
 
Och det underlättar ju verkligen när skolfotona kommer. Okej, det var väll några av de "bättre" skolfotona i år, sen typ 2:an. Men ack, aldrig en bild som man *Åå, den blev bra*.. Utan snarare *Åå, näsborrarna är bara 22 cm utvidgade och höger öga är nästan öppet. Sen kan man ju nästan inte se den fagra dubbelhakan*
 
Därför har jag tyckt synd om mig själv, knaprat halstabletter till allt smakar det och lyssnat på "50 nyanser"! 
 
Ja.. Jag är för lat för att gå till biblioteket och låna boken, och sen LÄSA den. Det är ju mycket smidigare när nån annan gör det åt en.
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo