What's new pussycat?

 
 
 
Spenderar större delen av lovet med att snosa på andras katter. Åå så mysigt det är!
 
För övrigt så sover ja
 
 
 
 
 
 
 

Genuint fantastisk

 
 
 
 
 

Jag vill, vill, vill

 
Jag är supersugen på att slösa bort alla mina pengar på festival. Ja, ja, ja!
 
Måste bara hitta nån stackars frivillig sate som vill slösa bort lite pengar tillsammans med mig, hehehh
 
 
 
 

You made my day!

 
Det är fantastiskt när bra saker händer!
 
Slutade rätt sent på jobbet idag, så de va rätt dött och läskigt på byn när jag begav mig hem.
 
Rätt hungrig var jag också (har levt på våfflor och pringles idag). Det var en ren slump att jag valde vägen som gick förbi pizzerian dessutom. Meeen.. Trots att pizzerian stängt för en halvtimme sen så var det en såndär trevlig liten "pizza-gubbe" som kom springande ut i samma stund som ja gick förbi, och gav mig en gratis pizza.
 
Den kom som sänd från ovan! Och med min tur så undrar jag hur stor chansen var för det. Jag blev iallafall lyrisk, haha.
 
Mmm.. Kall var den innan ja kom hem, men ack så god ändå!
 
 
 
 

Oj, hoppan

Jag har blivit så sjukt lat! Har helt glömt bort att jag faktiskt har en blogg. Minns inte ens när jag var inne här senast. Så tänkte passa på att klaga lite nu såhär på kvällen under mitt vanliga "plugg-innan-prov-nästa-dag".
 
Nu börjar allt bli lite sådär mycket för mig. Som vanligt går jag kanske 1-3 veckor och tänker *Shit va skönt! Jag har typ inget i skolan nu. Okej, nån uppgift som ska göras bara, men jag har ju ändå tid på mig.*
 
Sen när dom där veckorna har gått så känner jag ungefär såhär: *Åhnej!!!! Jag har ju en massa skolarbete och uppgifter som ska in. Kill me now*. Och så går jag och klagar på att jag inte haft tid, hehe..
 
Hm.. Varför kan jag inte bara lära mig att göra mina uppgifter med en gång jag får dom? Allt skulle ju gå så himla mycket smidigare då! Men icke.. Serier, Mat och Sova är allt för lockande... Speciellt det där med att sova, ehm..
 
Jag har ju också ett mycket trevligt biologiprov imorn, nej idag..! Oh My! Varför sover jag inte just nu..? :'(
 
Anyway, har tappat bort mina biologiböcker.. Vet inte vart dom är eller vart jag har haft dom, så om nån skulle hitta dom - hör av er 
 
Känns bra att inte ha nåra böcker när man ska plugga också.. Sitter för tillfället och läser svaren, ja precis SVAREN... Svaren till frågor som jag inte har.. Jag menar *Den liknade en spökapa, vägde endast runt 30 g och levde för ca 55 miljoner år sedan.* - Okeeeej. Men vad..? Vad var det som liknade en spökapa?!? Snälla gud (som jag inte tror så jättemycket på), ge mig svar!