28 timmar utan sömn

 
 
 
 

Tea-time

 
 
 
 
*Hej, det är jag som är lat och inte orkar ta med mig kameran någonstans och får därför lägga upp kassa mobilbilder....*
 
 
 

Kina-Oskulden och Sorger

 
 
 
 
Nu, finally har jag ätit på kinaresturangen. I know, alla som bor i denna lilla håla som jag befinner mig i tänker garanterat *Whuut?? Har du inte ätit på kinan förut?* Nä de har jag inte, men nu är det gjort.
 
Jag förnekar inte att det var gott, för det var det! Men någon "supersensation" vet jag väll inte om det var.. 
 
Sen var jag på bio i lördags. The Hunger Games!! Sååå bra. Men slutet var ju förjävligt (om man inte läst böckerna, vilket jag inte har) Så nu får jag väll vänta nått år till innan nästa film...
 
För övrigt har jag gått in i en "depp-mode" då Jens, the one and only, Hult åkte ut ifrån Idol i fredags... Orättvist är vad det är!! En smäll åt alla korvar som röstade fel (på Kevin) skulle det va! Men men.. Jag får helt enkelt fortsätta mitt sörjande över den mest geniala idol-medlemmen (efter Jay) och bara hoppas på att Eric Rapp tar hem skiten i år..!
 
 
 

Enjoy

 
 

En sådan där bra dag

Vintern medför kyla, kyla medför "frost" på fönstrena, frosten medför vackra verk utav mig (ja, jag har så tråkigt i skolan.. Och jag vet redan att jag är oootroligt mogen)
 
Trotts att det i princip är vinter ute, trotts att jag hade spanskaprov och trotts att jag var kissnödig i 7 timmar idag så var det överlag en toppendag idag!!
 
Oavsett hur det nu går på spanskaprovet så kunde jag idag fira att jag NEVER EVER kommer behöva prata spanska igen. Inte för att ta segern i förväg, men jag förmodar att jag åtminstone blivit godkänd.. Ack denna lycka ♥♥♥
 
Så idag, klockan 10.30 tog jag långhelg! That's right! Ingen skola förens tisdag!!!!
 
Suck it bitches
 
 
 

Jag överlevde

This is me when I'm kind of braindead!
 

Jag undrar lite om det är såhär man känner när man är hjärndöd som jag känner mig nu..
 
Idag skrev jag ju detta underbara kemiprovet. Ack en sådan trevlig upplevelse, NOT!!
 
Jag när jag skrev provet: *Jo, men det här känns rätt bra! :)*
 
Jag när jag kom ut från provet (och hörde vad alla andra skrivit): *Oh My God!!! Jag vill dö! Döda mig nu så jag slipper få reda på hur provet gick! :'(* 
 
Cut for Kemi känner jag nu.. 
 
Och inte nog med det så var det visst ett litet "hörförståelsekursprov" (oj vilket långt ord, som säkert inte existerar) i Spanska som jag var en aningen omedveten om att vi faktiskt hade. Och som den där klicken grädde på moset så hade jag en examinationsuppgift i Svenska sista timmen..... (Men jag lyckades faktiskt skrapa ihop 747 ord, om man bortser från mitt namn och de tre orden som överskriften bestod utav....) 
 
Yay, life is good.
 
 
 

Dagen D

 
Kursprov i kemi imorgon.. Kan det bli mycket bättre?
 
Jag känner en aning av panik, och det kommer garanterat bli det vanliga "sitta-uppe-och-läsa-hela-natten-tills-ögonen-torkar-ut"..
 
Nää, jag får fortsätta mitt äventyr i kemiboken bland alla molekylföreningar och galvaniska celler.. Hihi! Nu lät jag väll smart?
 
Wish Me Good Luck!
 
 
 

Är det bara jag?

 
Varenda gång jag är sjuk, och nu överdriver jag inte, så är det fint väder ute!
 
Imorse när jag vaknade så kände jag mig rätt krasslig, så jag sjukanmälde mig. Och då känns det ju rätt deprimerande när man ser att solen skiner för fullt ute, när man själv är dömd att ligga i sängen för att ruttna bort.. Och nu är jag seriös, detta händer mig mer eller mindre varje gång jag sjukanmäler mig..
 
Det har ju vart en period med superpissigt väder nu (typ äcklig vinter), men det är ju klart att det inte skulle vara det idag.. Jag hade accepterat att jag mådde dåligt mycket bättre om det åtminstone hade vart mulet ute.. *Please don't rub it in my face..* 
 
Så är det oanmält fint väder en dag, och man blir alldeles överraskad för att solen kikar fram.. Jaa! Då är det antagligen jag som är sjuk.
 
Sen är jag fett arg för att denna förkylningen (det enda jag tjatar om på bloggen) ALDRIG försvinner.. Den blir ju tametusan bara värre.. Så idag har jag "levt" på hostmedicin, halstabletter ochnässpray  Trevligt..
 
 
 

Det kommer bli en trevlig vecka..

Cleo är en ganska söt liten tjej ♥
 
Eftersom jag är rätt kass på att uppdatera bloggen (jag har fått klagomål) så kände jag att jag behövde fylla på med ett litet inlägg.
 
Jag är fortfarande grymt förkyld, och jag har nog mer eller mindre smittat alla i min närvaro.. *Mission Completed, he-he*
 
För övrigt känner jag litet småpanik inför mitt kommande kursprov i Kemi.. Så det är ju trevligt. För det är ju fantastiskt roligt när man fattar noll och provet är om en vecka.. Men jaja, jag får fortsätta mitt läsande om jonbindningar och dipoler och se om jag åtminstone kan bli godkänd på provet.. Annars är mitt liv över -.-'
 
Och som grädden på moset har jag ju även ett litet mysigt kursprov i Spanska samma vecka..
 
¡Muy Divertido!
 
 
 

I*m Alive

(Några fagra bilder från fredan)
 
Det kommer nog som en chock, men ja, jag skriver på bloggen.
 
Vart har jag då hållit hus den senaste tiden. Eh.. Jag har vart suuuuperförkyld, så det anser jag som en ganska bra förklaring till att inte skriva, he-he.. Jag hade ju mer eller mindre ingen röst under helgen, så det var ju trevligt!
 
I fredags var jag på feeest (trotts att jag var en aning febrig), och det var ju meningen att jag skulle föreställa en docka.. Men sen är ju frågan hur många som fattade det....? Det var übertrevligt! Lite reunion, samt möte med nya trevliga people!
 
I övrigt har jag vart snorig, hostig och sådär allmänt mysig som man blir när en förkylning slår till. Och så har jag ju passat på att smitta lite folk också, hihi
 
 
 

Min bästa vän just nu

 
Tack gode Gud för den människan som uppfann nässprayen ♥ Ett nobellpris i medicin är du värd, vem du nu är!
 
Min näsa är rena Niagrafallet nu, så den som vill kan ju få betala inträde och ta sig en titt på underverket.
 
Och vart kommer allt snor ifrån egentligen?? Är det någon som vet..? Utan nässparyen skulle jag vara död nu..
 
Mina förhoppningar ligger i att min dunderkur bestående av: Nässpray. Strepsil, C-vitamin, Råmelk, clementiner och Honungste ska lindra denna förbaskade förkylningen innan kvällen.
 
Annars ska jag smitta alla. Mwohahaha...