Skräckchock

 
WARNING!! Se inte ensam, eller gör det på egen risk...
 
Tips från coachen så här på söndagskvällen!! The Conjuring - superbra skräck/thriller. Ett måste att se! Den ska ju även vara baserad på en "sann historia", men jag vet ju inte hur mycket jag tror på det.
 
Det var ett tag jag såg en skräckfilm som jag tyckte var riktigt läskig Och nu, ÄNTLIGEN, fick jag sitta mer eller mindre på "nålar" under en skräckfilm. För det är ju riktigt härligt när det nästan ryser längs ryggen och *PANG*, så händer nått..!
 
Dock börjar "familj som flyttar in i nytt hus som det spökar i-", "onda dockor e.t.c-.", och "läskiga barn-filmer" m.m bli ganska uttjatade teman, men det är väll ändå det som triggar oss. (eftersom typ alla filmer är uppbyggda på det..)
 
Sen är det ju så typiskt att det ALLTID, utan några undantag, är nån i en skräckfilm som **Lalalalala, jag ska bara gå ner helt ensam i en mörk källare eller upp på vinden utan ljus, trots att min lampas batterier har sett bättre dagar och att trappan är mer eller mindre en rutten trähög**, och sen, hoppsan.. blir dödad, ramlar och skadar sig eller nått liknande.
 
Eller det typiska **Oj! Det skramlar och låter konstigt ur garderoben när jag är helt ensam hemma, bäst jag tar mig en titt även om jag tyckte mig höra läskiga röster komma där ur**, och sen försvinner man spårlöst eller nått dylikt.
 
Och så får man ju inte glömma alla tjejer som AAAAALLTID ramlar när dom blir jagade av en mördare.. (Nej, A-tangenten fastnade inte. Det stora antalet "A" var meningen då jag verkligen menar alltid)
 
*Suck*.. **Oj då!! Jag blir jagad av en mördare.. Jag måste tafatt springa iväg (gärna i klackskor, som man inte alls kan slänga av sig?), men hoppsan! Jag råkade visst springa på en lerfläck, och eftersom det är så halt så kan jag ju inte komma upp!** Och det är ju inte alls skumt att mördaren sen kan komma gåendes helt vanligt medans tjejen ligger sprattlande i leran. Fast dom kanske har speciella "slippa-halka-mördarskor" (?)
 
Är inte det lite könsdiskriminerande? Att det alltid ska vara tjejer som oftast klantar sig i filmer. Men det måste väll vara för att vi är så små, och vi har ju då väldigt svårt att hålla balansen... Och ofta är det ju "storbystade" tjejer, så där finns väll också en anledning till att balansen kan svikta... Eller?
 
Och alla dessa speglar som alltid lyckas smyga sig in i nån scen.. **Kollar en gång i spegeln, tittar ner..** Kommer man se nått? **Kollar upp igen, men inget där. Öppnar istället badrumsskåpet**. Musiken tätnar. Man vet att det kommer vara nått där i spegeln, men ändå. **Stänger badrumsskåpet**, och man flyger självklart en meter ur soffan trots att man visste att mördaren skulle stå där... Jag hatar speglar i skräckfilmer...
 
Jag undrar hur många skräckfilmer som jag suttit och **Neeej, gå inte dit.. Jaha, du gick dit ändå.. Men åå, va korkad!! Jaha.. Skyll dig själv** 
 
Som sammanfattning av mitt smått "upprörda" inlägg (som inte alls var menat från början att bli så långt, upprört eller "innehållsfullt") så vill jag råda alla, blir ni jagade av en mördare så håll er borta från halkiga ytor (speciellt om ni är tjejer), det slutar aldrig väl! Tro mig! Jag är erfaren "skräckfilms-kollare"
 
 
 


Åh , håller med om att man inte ska se den ensam. Såg denna på bio och både jag och min pojkvän satt och gömde oss bakom våra jackor hahah! :)

Svar: Eller hur! Och ändå plågar man sig och vill se mer ;)
Annika Nilsson

2013-10-21 // 14:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo