Blodet ska flyta

Jag, precis som jag antar de flesta av det kvinnliga könet gör, hatar mens. There, I said it.

Mensen i sig själv, mensvärken, humörsvängningar. Ja, you name it. Och för att sedan världen inte ska täckas med blod så läggs allt ansvar på kvinnan som ska gå runt med "blodstoppande föremål" mellan benen, som vi själva förväntas bekosta. För det vore ju då kanske inte det mysigaste (och inte särskillt accepterat för den delen) för folk att alltid vara tvungna att kolla efter blodfläckar innan man slår sig ner på en parkbänk eller på bussen p.g.a att kvinnor lät blodet flyta (tänk er typ vildvittrorna i Ronja Rövardotter som ropar "Nu ska blodet flyta"). Jag menar, vem skulle egentligen använda kollektivtraffik?

Och är det inte då liite orättvist att kvinnan, som inte ens har valt att det ska sippra ut blod från "kroppshålet" ska vara tvungen att lägga tusentals kronor på bindor, tamponger och övriga läkemedel under närmare halva sin livstid? Kvinnan har dessutom genomsnittligen sämre lön än vad mannen har... So unfair!

Och så kommer männen med argumentet: *Meen hallå, det är synd om oss också! Vi måste raka bort fjunen som dyker upp i våra ansikten aka Skägg*

Jo, visst måste dom det. Men hur många kvinnor rakar inte typ halva sin kropp?? Och det är fan så mycket mer accepterat med skägg på en man, än en jävla hårbuske i armhålan på en kvinna. Jo men sjääälvklart känner jag enorm sympati för det manliga könet... NOT!

Så vore det inte fantastiskt om mensskydd faktiskt vore subventionerade - eller ännu bättre, GRATIS. Eller mitt förslag till Fredrik Reinfeldt: Ett visst procent av pengarna som kvinnorna lägger på mensskydd går till mensskydd och preventionsmedel i U-länderna (då till kvinnorna, för jag vette tusan vad männen ska med det till)

Och nej, detta är ingen tävling om vem som har det jobbigast. För den kampen har kvinnan vunnit för sååå länge sen. Suck it!

Vilket trevlig litet inlägg såhär i juletiderna känner jag, hoppas ni blev lika glada som jag..

#Allavisomhatarmens

Trevlig fortsättning och lingonvecka //"Bitterfittan"

 

 



man bara måste rådigga dig! puss och nyp i stjärten!

Svar: Haha x)
Annika Nilsson

2013-12-22 // 22:18:31

WOOOOORDS!!! HAHAH SÅ BRA INLÄGG!!! :'DDD

Svar: Man tackar ;)
Annika Nilsson

2013-12-22 // 22:23:35
» Ilse

AMEN!!!

2013-12-23 // 19:49:21
» Mia

HAHA!! Älskar bilden 😂

2014-02-25 // 13:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo